Egységes Tudományos Törvényes

Budapest, 2018. április 25.


Április 25-én, Budapesten, a Benczúr Házban tartotta meg éves rendes és tisztújító közgyűlését az Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület. A közgyűlést Sallay Károly nyitotta meg. Ezt követte Dr. Bócz Endre ny. fővárosi főügyész, az OKDE tiszteletbeli tagjának előadása „felelős fegyvertartás” címmel, majd Dr. Garamvölgyi László a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács igazgatójának, az OKDE tiszteletbeli tagjának „Online POLip” címmel megtartott, a bűnözés technikai fejlődést követő változásaival, „fejlődésével” a bűncselekmények virtuális térbe történő grandiózus betöréséről tartott elgondolkodtató előadása. Az éves értékeléseket és beszámolókat követően az OKDE tisztújítása zajlott le, melynek eredményeképpen a leköszönő elnökség kapott újabb öt évre bizalmat.


A közgyűlés végén az Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület fejlődéséért végzett elévülhetetlen érdemeiért Sallay Károly ny. r. dandártábornok vehette át az OKDE emlékplakettjét.


Dr. Bócz Endre ny. fővárosi főügyész, az OKDE tiszteletbeli tagja a kriminalisztika területén végzett tudományos munkásságáért vehette át a Georges Simenon életműdíjat.


Kitüntetettjeinknek ezúton is gratulálunk!



Fotó: okdEPRESS

Fotóalbum: OKDE közgyűlés 2018