Egységes Tudományos Törvényes

Budapest, 2015. december 17.

Az OKDE számára fontos a társadalom jövője, így egyértelműen fontosak a gyermekek. Ennek tükrében hagyományőrző módon minden évben a karácsonyi ünnepek alkalmával lehetőségeinkhez mérten adományt juttatunk el óvodás korú gyermekek számára.
Sallay Károly és az OKDE Télapója

Bár merre nézünk szinte nincs olyan óvoda ahova nem kélne el a segítség. Mindig jól jön a játékok frissítése, hiszen a gyerekek még a jobb minőségű játékokat is hamar elnyüvik. Az előkészítő munkát követően úgy döntöttünk, hogy ebben az évben a Dankó utcai óvodába küldjük el az OKDE Télapóját.
Elérkezett december 17-e, már nagyon vártuk, készültünk az eseményre. Az előzetes egyeztetések során Télapó megtudhatta, hogy miként viselkedtek a gyerekek, s az is kiderült, hogy ebbe az óvodába bizony csupa jó gyerek jár. Ebben az évben kiemelkedő összegű önzetlen támogatás érkezett Egyesületünk tagjaitól, melyből a karácsonyi jótékonysági ajándékozáshoz képességfejlesztő, korszerű, kreatív játékokat vihetett az OKDE Télapója a Wesley óvoda kis lakóinak. Természetesen, mint minden évben az óvodapedagógusok szempontjai, kérései alapján szereztünk be a majdnem 100 csomag játékot, egy lakberendezési világcégtől. A gyerekek számára elmaradhatatlan csokoládéról Nezdei Csaba tagtársunk gondoskodott, az ő felajánlásából 50 csomagnyi édesség jutott el a gyermekekhez.
A gyerekeknek igazi ünnepi hangulatot varázsolt az OKDE Télapója Krázsik József, feledhetetlenné téve így az ovisok és a pedagógusok számára e karácsonyi ünnepet.

Köszönjük az együttműködést Tóth Zsófiának, és Iványi Gábornak az Oltalom Karitatív Egyesület elnökének, hogy ott lehettünk közöttük és néhány perc önfeledt örömöt vihettünk a hétköznapokba.


Fotó: okdEPRESS