Egységes Tudományos Törvényes


OKDE Sakkverseny 2020

Budapest, 2020. november 7.


Az OKDE elnöksége a járványügyi intézkedéseknek megfelelően törölte az ez évi OKDE Sakkversenyt.


OKDE KÖZGYŰLÉS 2020

Budapest, 2020. szeptember 30.


Az Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület sikeresen megtartotta innovatív közgyűlését. A közgyűlés napirendi pontjai között Sallay Károly – elnöki köszöntője, dr. Ferenczy Zoltán – rövidített beszámolója az OKDE 2019. évi tevékenységéről, Sallay Károly – rövidített beszámolója az OKDE 2019. évi gazdálkodásáról, dr. Herold Károly – rövidített beszámoló a Visegrádi V4 Detektív Együttműködés tevékenységéről, Csonka József – a Felügyelő Testület rövidített beszámolója az OKDE 2019. évi tevékenységéről. Elismerések, díjak kihirdetése, majd az OKDE elnőkének közgyűlést záró beszéde szerepelt.


GLOCK Kupa Magyarország 2020

Budapest, 2020. szeptember 12.


A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, Magyarország kormánya és a kormány által felállított Operatív Törzs ajánlásainak figyelembevételével hosszas mérlegelést követően a Glock Kupa Magyarország szervezői fájó szívvel az idei lövészverseny törlése mellett döntöttek. Kívánunk minden résztvevőnek sikeres felkészülése időszakot. Támogatónknak, szimpatizánsainknak köszönjük megértését, bízva a pandémia enyhülésében várunk mindenkit a jövő évi Glock Kupa Magyarország lövészversenyen, ahol eldől kié lesz a OKDE GLOCK Vándorkupa 2021-ben.


IPA MSZ BRFK horgászverseny 2020

Budapest, 2020. augusztus 15.


Örömmel vettünk részt az IPA MSZ BRFK hagyományőrző horgászversenyén, a hagyományoktól eltérően, a pandémia helyzetre tekintettel idén augusztus közepén. Az OKDE négy remek teljesítményű csapattal vett részt…


Elmaradt a X. Rendőr-és Tűzoltónap

Budapest, 2020 április 25.


Sajnos, mint minden rendezvény ez év márciustól, így a Rendőr és Tűzoltónap is a COVID-19 világjárvány következtében hozott intézkedések részeként elmaradt (törölve lett). Ebben az albumban a IV – IX. Rendőr és Tűzoltónapokon készült fotókból látható válogatás.


OKDE Jótékonyság 2020

Budapest, 2020. december 6.


Egy mindannyiunk számára nehéz év végéhez közeledünk. A megpróbáltatások még nem értek véget, megváltozik a karácsony, az újév és talán a jövő is. E szükségszerű változások mellett is az Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület biztospont kíván maradni, így hagyományaihoz híven, az OKDE alapszabályában rögzített céloknak megfelelően a karácsonyi ünnepek közeledtével adománygyűjtést szervez óvodás korú gyermekek számára. A felajánlások fogadására az év végéig, azaz 2020. december 31-ig kerül sor. Az OKDE tagjainak e nemes és önzetlen adományait a járványveszély enyhülésével egyidejűleg juttattjuk el az óvodások részére