Egységes Tudományos Törvényes

Gyál, 2016. szeptember 24.

Idén a sorrendben 10. alkalommal került megrendezésre a Glock Kupa Magyarország elnevezésű lövészverseny, melynek hagyományosan a gyáli „Gemini lőtér” adott otthont. Az eseményen immár harmadik alkalommal vehettünk részt és a legeredményesebb debütáló versenyzőt az OKDE különdíjával jutalmaztuk. Egyesületünket Sallay Károly az OKDE elnöke kíséretében Kelemen Zoltán képviselte. 


A lövészverseny az elmúlt évekhez hasonlatosan profi módon szervezett és gördülékeny volt a közel 80 regisztrált versenyző ellenére is. Reggel 8.00 órakor dördült el a „startpisztoly”, a verseny egészen késő délutánig tartott.


A versenyzők komoly taktikai lőfeladatokkal találkozhattak, mely még a haladóknak is kihívást jelentett. A korábbi évek résztvevői számához viszonyítva közel húsz százalék volt az új versenyzők száma. Az eredményhirdetésre a kora esti órákban került sor. Eredményt hirdettek hivatásos, sportlövő, önvédelmi kategóriában. Számos kimagasló eredmény született. Az idén debütáló versenyzők között a legjobbnak Sallay Károly egyesületünk elnöke adta át az OKDE különdíját.


Fotó:  Fehér László