Egységes Tudományos Törvényes

Budapest, 2015. május 24.

Május 24-én, kedden „a Magánbiztonság az Európai migrációs válság tükrében” címmel megtartotta harmadik, rendes éves közgyűlését az Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület. Rendkívül jó hangulatú, Dr. Garamvölgyi László, Dr. Gulyás Gáspár és Dr. Martinkó Károly kivételes előadásaival fűszerezett közgyűlésnek lehettek részesei a megjelentek. A közgyűlést, Sallay Károly ünnepi köszöntőjével nyitotta meg.
A megjelentek meghallgatták és elfogadták a beszámolókat az OKDE múlt évi tevékenységéről, gazdálkodásáról. Dr. Herold Károly összefoglalta V4 együttműködés eddig eredményeit, értékelte az elvégzett munkát. Hivatalos elfoglaltsága miatt Krázsik József videó üzenetben beszélt a Detektív Nyílt Műhely oktatássorozat jövőjéről. Azok számára, akik nem látogatói az egyesület szakmai klubnapjainak, Ferenczy Zoltán alelnök bemutatta a 2016. évi munka- és pénzügyi programot.

Több díj is kiosztásra került, így az OKDE példaértékű önzetlen támogatásáéért Dani Attila és Nezdei Csaba vehette át az elismerést.

Az OKDE által a múlt évben alapított Georges Simenon emlékdíjat Dr. Herold Károly vehette át első alkalommal.

A közgyűlésen ünnepélyes tagfelvételre is sor került.

A rendezvényen résztvevők Prof. Dr. Sallai János – Ritecz György „A migráció trendjei, okai és kezelésének lehetősége” című könyvével gazdagodhattak, a szerzőpáros tagjának, Sallai János jóvoltából.

Fotó: okdEPRESS

Fotóalbum:  OKDE  közgyűlés 2016