Egységes Tudományos Törvényes

Budapest, 2017. augusztus 26.

Mindannyian nagyon vártuk már augusztus utolsó hétvégéjét, hogy részt vehessünk az IPA MSZ BRFK hagyományőrző Horgászversenyén. Elnökünk szigorú tekintettel ellenőrizte végig versenyzőinket. Az OKDE négy csapattal vett részt a versenyen. Csapataink a Halászsas, Aranyhalak a Drifter és a Pelikán elszántan, nyerni vágyással, nagy tervekkel érkeztek. Az Aranyhalak a kihívásoknak megfelelően váltották készségeiket.

A Halászsas titkos doppingszerként a 18 hónapos ifjú titánját csempészte be negyedik főnek a csapatba. Jól is kalkuláltak, hiszen egy közel 20 dkg szörnyet sikerült fogniuk. Az állatvédők megnyugtatására kinagyított képeken dokumentáltuk a hal megmentését (lásd fotósorozat). A Pelikánok példás szorgalommal dobálták a botjaikat, de eggyel sem sikerült eltalálni egy halat sem. A Drifter csapatnak komolyabb megerőltetés nem jutott, békében ázhattak horgaik. Mindenki kimagasló teljesítményt nyújtott, helyt állt, így elnyerte méltó jutalmát egy kiváló ebéd formájában. Tényleg finom volt, igaz még jobb lehetett volna, ha a szomszéd földön a traktorosnak nem éppen ebédidőben jut eszébe tárcsázni a sok parlagfűt.

A győztes csapat 20 kg-os eredménnyel zárta a versenyt. A nyerteseknek szívből gratulálunk! Bízunk benne, hogy jövőre a halak is visszatérnek, mert mi biztosan.Köszönetet mondunk Kozák Tibornak és Dr. Horváthné Marikának az IPA MSZ BRFK Egyesület elnökségének a színvonalasan megrendezett versenyért.

Fotó: OKDEpress

Fotóalbum: IPA BRFK 2017 Horgászverseny