Egységes Tudományos Törvényes

Gyál, 2018. szeptember 08.

Idén 12. alkalommal került megrendezésre az évek alatt nemzetközi méretűvé nőtt Glock Kupa Magyarország (Glock Cup Hungary) lövészverseny. A versenyt a K-Force Védelmi Rendszerek Kft. a Glock Ges.m.b.H. hivatalos képviselője Magyarországon, és az M-Zero Egyéni Cég a Glock Ges.m.b.H. hivatalos forgalmazója Magyarországon, szervezi és rendezi 6 versenykategóriában. Ez a lövészverseny egy speciális lövészverseny, hiszen „csak” Glock gyártmányú pisztollyal lehet azon részt venni. Ebben az évben 17 csapatban közel 100 hazai és külföldi versenyző mérte össze tudását. Rendkívül izgalmas, jó versenyben volt része a jelenlévőknek. A versenynapot remek hangulat, erős versenyszellem jellemezte. Tényleg mindenki legjobb tudása szerint nyerni akart. Fontos megemlíteni a profi szervezést, melyben vezető szerepe van Kurucz Miklósnak, köszönjük! Szinte hagyományosan Egyesületünket Sallay Károly elnök és Kelemen Zoltán képviselte.


Az OKDE hosszú ideje részese e nagy hagyományokkal bíró Glock Kupa Magyarország lövészversenynek. Az elmúlt évek tapasztalatai arra ösztönözték egyesületünk az OKDE elnökségét, hogy alapítson egy a fiatal utánpótlás számára vándorkupát, ezzel is támogatva a jövő nemzedékét, annak fejlődésében. Célunk volt az utánpótlás korú versenyzők magas színvonalú elismerése. Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy az OKDE GLOCK JUNIOR vándorkupát 2018. évben SZARKA ÁKOS 17 éves sportlövő a ZEN Rendészeti SE versenyzője nyerte. Ákos edzője Vass Imre ny. r. alezredes a ZEN Rendészeti Sportegyesület elnöke. 


Bízunk benne, hogy az OKDE GLOCK JUNIOR vándorkupa hozzájárulhat a Glock Cup Hungary lövészversenyen belül az utánpótlás erősítéséhez.


Gratulálunk ÁKOS!


Fotó: OKDEpress

Fotóalbum: OKDE GLOCK JUNIOR vándorkupa 2018